Köszöntelek a megújult oldalamon!

2010. augusztus 29., vasárnap

20. Segítség

Sziasztok! Ha van kedvetek, segítsetek nekem reklámozni az oldalt. Aki kiveszi a részét a reklámból és egy népesebb kis olvasótábort tud nekem összeboronálni, ha megjelenik a könyvem, kap egy dedikált példányt ingyen, ajándékba. Emellett egy aprósággal is meglepem, de, hogy mivel azt nem árulom el, legyen meglepetés :)

Valamint szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a segítőimnek, akik vállalták, hogy segítenek honlapot készíteni. (Pontosabban megcsinálják). Jancsinak, egy kedves barátomnak pedig külön köszönettel tartozom, hiszen ő az első számú olvasóm, ahogy ő mondja "az első számú rajongóm", (én ezt a kifejezést nem tartom helyesnek, egy átlagos lány vagyok, nem holmi isten), emellett nagyon sok hasznos tanáccsal lát el, hogy olyan könyvet írhassak, amiben mindenki megtalálja a saját kedvenc karakterét.

Most is leszögezem, hogy nem szándékozom meggazdagodni az írásból-nem is lehetséges-csak a magam gyönyörűségére írok. Ha esetleg úgy hozná az élet, hogy a sors kegyes lenne hozzám, és valami oknál fogva sikerülne kiadni a könyvet, igyekszem a lehető legalacsonyabb árat kiharcolni. :)