Köszöntelek a megújult oldalamon!

2010. október 17., vasárnap

49. Csak a tisztán látás végett

1. Nem tűröm a blogomon a trágár megnyilvánulásokat. Ide többnyire értelmes, igényes, kulturált emberek látogatnak el, akik nem szívesen olvasnák a különböző vulgáris kifejezéseket. Aki ilyet használ a chat-ben azonnal bannolom, a hozzászólását pedig törlöm.

2. Nem reklámozom az oldalt különböző honlapokon. Egyedül a facebook-on találhattok olyan linket, ami általam került fel oda. Az sem reklám végett, hanem, hogy az olvasóim, akik szeretik a blogomat tudják, ha új poszt került fel. Minden egyéb oldalon található link nem az én kérésemre került oda fel, így nem is engem illet a felelősség.

3. Kedves Olvasóim! Tudom, hogy ha többször ide látogattok erre az oldalra, akkor valamelyest tetszik nektek. Azt is tudom, hogy van pár aktívabb olvasó, akik szeretnék, hogy még többen ismerjetek. De arra kérlek benneteket, hogy csak és kizárólag olyan jellegű oldalon reklámozzatok, amelyeknek direkt ilyen rendeltetése van. Értem ezalatt, hogy könyvekkel, regényekkel, fantasyval, kortárs irodalommal, új magyar írókkal stb. foglalkoznak. Tudjátok, ami sok az sokk. Tehát, nem kell, hogy a vízcsapból is én folyjak, hiszen így az ellenkező hatást érjük el. :)