Köszöntelek a megújult oldalamon!

2010. október 8., péntek

44. Segítsetek, ha tudtok.

Bizonyára ti is hallottatok már a Veszprém megyében történt katasztrófáról. Gondolom, senkinek nem kell elmesélni, mi történt, de ha mégis akkor írjátok be google-be, hogy vörös iszap. Na már most, nem tudom mennyire igaz, de a lelkiismeretem úgy lesz tiszta, ha bemásolom ide, ami már a facebook-on és az iwiw-en is elért hozzám.
Tehát:

"Devecser és környékén a vörösiszap okozta katasztrófa következtében az embereknek el kellett hagyniuk házaikat, állataikat. Az állatvédők kér ik a menhelyeket és magánszemélyeket, hogy aki ideiglenesen be tudna fogadni állatokat, jelentkezzen Lakos Györgynél a 30/507-2062-es számon a nap bármely szakában. FONTOS!
Ezek nem kóbor állatok, mindegyiknek megvan a gazdája, csak a kitelepítés miatt nem tudja hol elhelyezni. A sérült kutyák kezelését az állatvédők vállalják, ez ne riasszon vissza senkit. Kérünk mindenkit, aki tud, segítsen! Köszönjük !"


(Semmilyen korrekciót nem hajtottam végre a szövegen, úgy gondoltam, hogy illendő úgy hagyni, ahogy azt egy nemes lelkű emberke begépelte).