Köszöntelek a megújult oldalamon!

2010. szeptember 25., szombat

34. Ajándék

Jól van, jól van! Tudom, hogy nem szabadna, de annyira fontosak vagytok nekem, hogy muszáj adnom egy kis ajándékot. :) Ez a regényem első pár sora. Ezt Jackson-on és anyun kívül még senki más nem láthatta, ezért érezzétek magatokat szerencsésnek. :)


Emma zilálva ébredt. Gyorsan felkapcsolta az éjjeli szekrényen álló kislámpát. Körbenézett, de az ósdi, nagy ruhásszekrényen kívül semmi mást nem látott. Hirtelen valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzés terjedt szét a testén. A zsigereiben érezte, mintha valaki figyelné.
– Kezdesz becsavarodni Emma! – suttogta magának, majd még egyszer körbetekintett a lila tapétás padlásszobában, és visszafeküdt aludni.
Reggel egy ismerős illatra ébredt, enyhén odakozmált pirítós illat csapta meg az orrát. Lesietett a konyhába, de nagy meglepetésére nem talált otthon senkit. Az asztalon egy kis cetli hevert, neki címezve. A kezébe vette és olvasni kezdte....

Nos, ennyi lenne. Nem sok, tudom, de remélem ennek is örültök. :) Ma kicsit aktív vagyok, amit annak tudjatok be, hogy nem kellett mennem suliba.