Köszöntelek a megújult oldalamon!

2010. szeptember 6., hétfő

22. Képzelet

Kíváncsi vagyok arra, ti, hogy képzelitek el a főszereplőimet. Leírom a külső megjelenésüket, rendben?

Nos, talán a főhős nőmmel kezdeném.
Tehát Emma.. nos, ő egy átlagos testalkatú lány, az én szememben olyan 165 centi méter magas, 50-55 kilós. Nincsenek rajta plusz kilók, de nem is az a cica baba típus. Inkább sportos, mint nőies, azonban van benne valami törékenység is. Hosszú, hátközépig érő csoki barna haja van, ami enyhén hullámos, vagy talán a loknis szó jobban illik rá. Világos bőre van, de nem a twiligt-ból ismeretes hófehér bőr, inkább (ebben rám hasonlít) sápadt, enyhén rózsaszín pír van az arcán. A szemét anyukám ihlette, gyönyörű macska szemei vannak, nagyok és smaragd zöldek. A szempillái dúsak, szépen keretezik a zölden csillogó szemeit. Egy tipikus baba arcú lány, enyhe kacérsággal vegyítve.

A másik főhősöm, Edmund egy vérbeli harcos testalkatával rendelkezik. Izmos felsőtest, kockás has. Az izmai azonban nem olyanok, mint egy testépítőnek. A hasán halványan rajzolódnak ki a kockák, a karjai testalkatából fakadóan izmosak, de nem kigyúrtak. Bevallom, kicsit hasonlít a tesómra. (Habár nem szándékosan). Hatalmas csoki barna szemei vannak, de fényben enyhén zöldesen csillog a pupillája körül. A haja nem kimondottan barna, fellelhetőek benne egy kis fekete beütés nyomai is és általában kócosan mered az ég felé, dús erős szálaival. Az én szememben olyan 180-190 centi közötti a magassága. Neki sincs sötét bőre, de messze nem olyan világos, mint az Emmáé.

No, a többit pedig a fantáziátokra bízom. Elvégre egy könyvnek ez a lényege, nem? Azt szeretném kérni, hogy van időtök és kedvetek alkossátok meg őket. Mondjuk számítógépes progival, vagy egyszerűen csak rajzoljátok le. Annyit még megjegyeznék, hogy a regény tele van középkori elemekkel, ami az öltözködést is befolyásolja. :) Ennyit még segítettem. Ha valaki készít nekem egy fantázia rajzot, (lehettek többen is természetesen). Küldjétek el az email címemre: klyna@citromail.hu, vagy klyna18@gmail.com. Ha szeretnétek, hogy kitegyem az oldalra, akkor írjátok oda a levélbe. :) Kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok a főhőseimet. :) Jó alkotást kívánok.


(Ha kimondottan jól sikerül, és a készítő is beleegyezik, jutalom fejében mehet a borítóra. Ha azonban a kedves készítő nem szeretné viszont látni a munkáját egy könyvön, akkor csak én gyönyörködöm majd benne, na és persze azok, akiknek a készítő megengedi.)